Ako ste sa područja: Negotina, Zaječara, Bora i Kladova, a potreban Vam je kvalitetan majstor za radove oko montaže, ugradnje, opravke ili štelovanja, javite se Majstor Neši. A, nešto možete i sami da naučite ovde.

Marketing

Korisnički menu

Majstor Neša

Majstor Neša ima desetogodišnje iskustvo u oblasti PVC stolarije ( proizvodnja i montaža). Kvalitetno i brzo za Vas radi sledeće poslove: montaža sigurnosnih vrata, montaža elemenata za kupatilo... Majstor Nešu možete kontaktirati preko Kontakt strane.  

Montaža hidromasažne kabine zahteva vec odrađene pločice na podu i zidu, kao i dovod-odvod vode i struja na pravilno postavljenim mestima. Optimalno vreme za montažu je od 4 do 8 sati. (Potrebni dodatni elementi ako ih nemate). (Slika levo)

 

 

montaža đazuija sa aero i hidro masazerima zahteva vec odrađene pločice na podu i zidu, kao i dovod-odvod vode i struja na pravilno postavljenim mestima. Optimalno vreme za montažu je oko 3 sata. (Potrebni dodatni elementi ako ih nemate). (Slika desno)

Montaža tuš kabine zahteva sređeno mesto za montažu tj. dovod i odvod vode na određeno mesto.Optimalno vreme za montažu je oko 3 sata. (Napomena).Umesto tuš baterije može da se ugradi i zidni hidromasažerni panel.(Slika levo).
Ulazna metalna sigurnosna vrata koja zabravljuju na pet mesta sa dva radna i šest rezervnih kod ključeva.Postoje u dve dimenzije i više nijansa i dezena.Demontaža starih i montaža novih vrata traje oko 3 sata.(Napomena)! Vrata su namenjena za osiguravanje stanova u zgradama.

prozor

PVC prozor je prava odluka za vašu kuću. Opravdava sigurnost i termoizolaciju. Postoje PVC profili za ram i krilo sa tri, četiri, pet i šest vakum komora. Čelično ojačanje obezbeđuje čvrstinu. Silikonska dihtung guma na ramu i krilu uz kontrolisano prijanjanje. Zabravljivanje na više mesta sa kvalitetnim okovima. PVC prozori i duplo termo staklo ne znoje pri razlikama u temperaturi. Bez posebnog održavanja traju godinama. Konstruišu se u željenim dimenzijama i performansama.
PVC vrata kao i prozor imaju iste odlike, s time što vrata imaju petozatvornu bravu i pojačane šarke. Dizajn vaših vrata po vašoj želji.

vrata

bojler

Bojler bio veliki ili mali uz pravilnu montažu radiće ispravno. Skidamo stari montiramo novi kvalitetno i brzo.
Wc šolja ili monoblok sve jedno, demontaža i montaža izvanredno.

wc šolja

ormarić

Garnitura 50, 65, 75, 80, 90, 100, 110 i 120cm. širine. Od medijapana u beloj i u kombinanaciji sa crnom, crvenom i drugim bojama. Sa metalnim štelujućim nogicama.

 

Aluminijumska ograda za terase, stepeništa itd. Lako se održava, ne farba se, otporna na vremenske uslove napolju. Montaža na licu mesta, brzo , efikasno i veoma povoljno.

Segmentna garažna vrata koja imaju i el.motor sa daljinskim upravljačem, ugrađuju se na već napravljen otvor u odgovarajućim gabaritima sa minimalnim tolerancijama. Za montažu je potreban odgovarajući alat, uz mere opreza pri montiranju. Montažu moraju da rade bar dve osobe i relativno vreme za montažu je 6 do 8 sati.

   
Free PageRank Checker