Ako ste sa područja: Negotina, Zaječara, Bora i Kladova, a potreban Vam je kvalitetan majstor za radove oko montaže, ugradnje, opravke ili štelovanja, javite se Majstor Neši. A, nešto možete i sami da naučite ovde.

Besplatni Oglasnik Net

Marketing

Korisnički menu

Affiliate programi u Srbiji

 

TT marketong

 

Slovenačka kompanija TT MARKETING počela je sa radom i u Srbiji. Naime, radi se o novom vidu marketinga - SMS marketing! Velike kompanije su utvrdile da čak 95% flajera završi u kanti za otpatke, a da SMS poruku pročita 100% korisnika, a samo u prvih 15 min. 98%!

Flajeri koštaju, onaj koji ih deli takođe, a efektat približan 0!

Zamislite kada biste od svake primljene poruke imali 8-12 centi (oko 11 din), a dnevno vam pristiže na desetine ili stotine poruka! Vaše je samo da ih otvorite! Odmah po registraciji dobijate besplatno kao nagradu 1 euro, a pošto popunite i upitnik sleduju Vam jos 2 eura!

Najbolje u svemu je širenje mreže, po registraciji dobijate svoj link i možete učlaniti sve vaše prijatelje, rodbinu...i od njihove zarade imaćete 10 % mesečno, ukoliko neko od njih nadje jos nekog imaćete 5% pa 2.5%...i zamislite da od samo nekoliko korisnika možete doći do mreže koja broji nekoliko hiljada članova, a zarada vam neprestano raste.

Postoji mogućnost sklapanja ugovora sa zainteresovanim oglašivačima i kompanijama kao i kupovine pod izuzetno povoljnim uslovima. Ne gubite ništa, sve je apsolutno besplatno, potrebno je samo malo truda! Možete nam se pridružiti već sada:

PRIJAVITE SE I POČNITE DA ZARADJUJETE !!!

Limundo

Dobijate 100 dinara za svakog proverenog člana (registrovan + poslao ličnu kartu) koji je preko Vas došao + 50 dinara ako taj član dobije svoju prvu pozitivnu ocenu. Zaradu isplaćuju kad skupite 1.000 dinara na Vaš račun.


Free PageRank Checker